9. BİOR ÖDÜL TÖRENİ İLE SONA ERDİ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanımız Sayın Orhan DİNÇ, sponsorlarından olduğumuz  Bodrum’da 9. düzenlenen Uluslararası Optimist Yarışları BIOR ödül töreninde dereceye giren yarışmacı çocuklarımıza ödüllerini takdim etti.

Bodrum Belediyesi Bodrum Spor Kulubü Yelken Şubesinin ev sahipliğinde; 16 ülke ve 286 sporcunun katılımıyla düzenlenen organizasyon renkli görüntülerle Bodrum’a hareket kattı.  İçmeler açıklarında kurulan parkurlarda ülke kupası ve takım yarışları düzenlendi. Yapılan üç yarış sonucunda ülke kupasını kazanan takım Macaristan oldu. Başkanımız Macar sporcu Benedek Barna Heder’ve Takım yarışlarında dereceye giren Tayland takımına ödüllerini takdim etti. Başkan DİNÇ, Her yıl düzenlenen ve Türkiye Yelken Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan yarışlara ve sporculara her daim destek olacağımızı belirtti.