İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubemizin yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi

07.08.2018 Cumartesi günü gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Başkan Orhan Dinç, “Verdiğimiz sözlerin birini daha yerine getirmenin gururunu yaşıyorum.” dedi.

Yeni hizmet binamızın açılış törenine; Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Milas Kaymakamı Eren Arslan, CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, İMEAK Deniz Ticaret Odası ve Bodrum Şubesi Meclis Üyeleri, Bodrum Emniyet Müdürü Mustafa Cüneyt Yörükoğlu, Bodrum Sahil Güvenlik Komutanı Binbaşı Süleyman Ercan, Bodrum Liman Başkanı Burak Okçu, Güllük Liman Başkanı Can Sayın, Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Mustafa Demiröz, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hasan Kablı, Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, Bodrum Otelciler Birliği Başkanı Halil Özyurt, BOYD başkanı Serdar Karcılıoğlu, TÜRSAB Bodrum Yöre Temsil Kurulu Başkanı Yüksel Aslan, Kılıç Holding CEO’su İhsan Bozan, Milas Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Eşref Arslan, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, MHP İlçe Başkanı Ömer Varan, İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, STK temsilcileri, Oda Başkanları, DTO üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.