Akkuyu Nükleer Santrali İhaleleri Bilgilendirme Semineri Hk.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin 15.10.2021 tarihli yazısı ile “Akkuyu Nükleer Santrali İhaleleri Bilgilendirme Semineri”nin 26 Ekim 2021 Salı günü saat 14:00'da internet üzerinden gerçekleştirileceği, seminere ilişkin davetin yazıları ekinde sunulduğu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Akkuyu Nükleer Santrali A.Ş. işbirliğinde gerçekleştirilecek olan; “Akkuyu Nükleer Santral Projesi’nde İhalelerin Takibi ve Tedarikçi Olmak İçin Yapılması Gerekenler” konulu seminerde; projede yerli katkının artırılması açısından potansiyel Türk tedarikçilerin Akkuyu NGS Projesi ve ihale kurallarıyla ilgili bilgilendirilmesi ve ana yüklenici ile bir araya getirilmesinin amaçlandığı, seminer sonunda katılımcıların konu hakkındaki sorularının cevaplandırılacağı belirtilmekte olup, söz konusu seminere katılımınız hususu ve üyelerimize duyurulması istenmektedir.

Konu yazı ve ekine Odamızın web sayfasında www.denizticaretodasi.org.tr adresinde "Genel" ve "İhale Duyuruları" bölümlerinden ulaşılabilmektedir.

akkuyu_n_kleer_santrali_ihaleleri_bilgilendirme_semineri_hk_2815_1091.pdf