İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanımız Sayın Orhan DİNÇ , Meclis Başkanımız Sayın Uğur SOYKEN 37'ncisi Bodrum Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşen Muğla Odaları ve Borsası toplantısına katılım sağladılar.

Toplantıya Muğla Valimiz Sayın İdris AKBIYIK, Bodrum Kaymakamımız Sayın Mustafa ÇİT, Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Ahmet ARAS ve Oda, Borsa Başkanları katılım sagladi.

Başkanımız DİNÇ; Denizciler olarak denizden karaya baktığımızı, hem çevreyi hem sanayiyi bir arada götürdüğümüzü her daim denizciliğimizin sorunlarına birincil çözüm ürettiğimizi belirtti.

Tüm Sliderlar