Bodrum’da Yeni Liman Projesi İçin Çalışmalar Devam Ediyor

Bodrum Ticaret Odası’nda düzenlenen toplantıda Bodrum İçmeler Bölgesi’nde yapılması planlanan yeni liman projesinin çalışmaları için izlenecek adımlar konuşuldu. Proje tüm hızıyla devam ederken İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanımız Sayın Orhan DİNÇ; “ Yeni Liman şimdiden Bodrumumuza hayırlı olsun, bölgesel olarak yaşadığımız yoğunluk turizm açısından bizi mutlu etmekte, fakat alt yapımız yetersiz olunca deniz turizmi yapan üyelerimiz, vatandaşlarımız sıkıntı yaşıyor bu yüzden yeni liman projesi için yoğun mesai harcıyoruz.” dedi.

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Sayın Mahmut Serdar KOCADON’un başkanlığında düzenlenen toplantıya İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanımız Sayın Orhan DİNÇ ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Doğan GÜNERİ, Meclis Üyemiz Sayın Taner ÖZDOĞAN katılım sağladı.

Tüm Sliderlar