Camel Beach iskelesi Yıkılmaması için denizciler buluştu.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanımız Sayın Orhan DİNÇ, Yönetim Kurulu, Meclis Üyelerimiz, Kooperatif Başkanlarımız ile birlikte kamu yararına kullanılan Camel Beach iskelesi için yerinde açıklama yaparak,  Yaklaşık 7 kooperatif ve 120 teknenin en önemli güzergahı olan iskelenin yıkım kararının bölgeyi deniz turizmi ve ticareti açısından  olumsuz etkileyeceğini belirttiler. Yıkım durumunda günübirlik gezi teknelerinin en önemli güzergahının da olmaması zaten yıl geçtikçe azalan bu turizmin yok olmasına sebep olacağına değinerek ,günlük gezi tekneleri için ayrıca bir öneme sahip olduğunu belirttiler. Bodrum ile özdeşleşmiş olan bu iskelenin yıkım kararının kaldırılması desteğini tüm yetkililerimizden beklediklerini de belirttiler.

Tüm Sliderlar