DENİZ VARSA HAYAT VAR...

İMEAK DTO BODRUM ŞUBE ve TURMEPA & DENİZ TEMİZ DERNEĞİ  BAŞKANIMIZ ORHAN DİNÇ BODRUMUN EN GÖZDE KURUMLARI İLE FARKINDALIK YARATAN ÇEVRE PROJESİNE İMZA ATTI.

Çevre temizliği bilincinin artırılmasını ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir sahil ve çevre bırakılmasını hedefleyen kurumlar İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi, TURMEPA & Deniz Temiz Derneği Bodrum Şubesi, Milta Bodrum Marina ve Bodrum Amerikan Hastanesi temiz kıyı ve denizlerinin korunmasını ulusal bir öncelik haline getirerek sosyal farkındalık ile 05 Haziran 2021 tarihinde Adaboğazı’nı temizlediler.  İmzası yankı uyandıran bu sosyal sorumluluk projesinin destekçisi Bodrum Amerikan Hastanesi çalışanları, TURMEPA, İMEAK DTO Bodrum  ve Milta Bodrum Marina işbirliği ile hem deniz dibi hem karadan kapsamlı bir temizlik yaparak farkındalık yarattılar.

Başkanımız Orhan DİNÇ bunun bir başlangıç olduğunu belirterek, önümüzdeki süreçte tüm Sivil Toplum Kuruluşları ile ortak hareket ederek daha bir çoklarına imza atacaklarını belirtti. Katı Atık Alım Teknemiz RİVA -1 Çöp toplama teknemizin teknelerden ücretsiz alım yaptığını belirterek, TURMEPA'ya bağlı Sıvı Atık Alım Teknemizin de yolda olduğunun müjdeli haberini tüm kamoyuna duyurdu.

Tüm Sliderlar