Ekim ayı Meclis Topantısı Düzenlendi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Ekim 2023 Olağan Meclis toplantımız İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Seminer Salonumuzda Meclis Başkanımız Sayın Uğur SOYKEN başkanlığında gerçekleşti. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Orhan DİNÇ Ekim 2023 faaliyetlerini aktarırken, Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanımız Sayın Cem ABBAS Eylül 2023 Mizanını meclisimize sundu. Aynı zamanda İMEAK Deniz Ticaret Odası 2024 yılı Taslak Bütçemiz Meclisimize sunularak oy birliği ile uygunluğuna karar verildi. Meclisimize misafir olan Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanımız Sayın Raşit GÖDELEK sezon sonu değerlendirmesinde bulundu. İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Üyemiz Sayın Itır İPEKEL TSRPOULOS EBA (Avrupa Botçular Derneği) toplantılarına katılımımız hakkında bilgi verdi.

Tüm Sliderlar