Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantımız

MEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Eylül 2024 Olağan Meclis Toplantımız Meclis Başkanımız Sayın Uğur SOYKEN başkalığında İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Seminer Salonumuzda gerçekleşti. İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Orhan DİNÇ Eylül 2024 faaliyetlerini aktardı. Toplantıya Muğla Büyükşehir Belediye Ulaşım Daire Başkanı Sayın Süleyman ÖZDEMİR, Bodrum – Milas Denizcilik Koordinatörü Sayın Göksel GÜNEŞ, MUTTAŞ Bodrum – Gümbet Liman Sorumlusu Sayın Şevket TULUP katılım sağladı.
Gümbet bağlama limanında yapılacak olan alt yapı düzenlemelerinin istişaresi, Bodrum bağlama limanımızın işleyişi ile ilgili gerekli görüşmeler yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediye’mize sağladıkları bilgilendirmelerden dolayı teşekkürlerimizi sunduk.

Tüm Sliderlar