İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube ev sahipliğimizde Deniz Turizmi ile ilgili mevzuat ve il/ilçe sportif kurulları tarafından 2024 yılı uygulanacak kurallar toplantısı düzenlendi.

02 Mayıs 2024 tarihinde İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanımız Sayın Orhan DİNÇ, yönetim ve meclis üyelerimizin ev sahipliğinde Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı, Bodrum Bölge Liman Başkanı Sayın Tuncay AYDIN, Bodrum Turizm Danışma Bürosu Müdür Sayın Özcan CAMBAZ, Bodrum Kent Konseyi Başkanı Sayın Arif YILMAZ, Proyad Başkanı Sayın Halil ÖZYANIK, Günübirlik Gezi Kooperatif Başkanları ve Yönetimleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve üyelerimizin katılımı ile Deniz Turizmi ile ilgili mevzuat ve İl/İlçe Sportif Kurulları tarafından 2024 yılı Uygulanacak Kuralların görüşüldüğü Turizm toplantısı düzenlendi. Toplantımız soru – cevap şeklinde devam ederken üyelerimizin aynı zamanda sorunları ve çözüm önerileri de istişare edildi.

Tüm Sliderlar