İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Yönetim Kurulu Başkanlığına Sayın Orhan DİNÇ tekrar seçildi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi’nin 2022 – 2026 dönemi seçim süreci, bugün yapılan Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı seçimleri ile tamamlandı.
Yönetim Kurulu Başkanlığına Orhan DİNÇ seçilirken Yönetim Kurulu’nda Doğan GÜNERİ, Taner ÖZDOĞAN, Mahir TOP, Yusuf KEHLİBAR yer aldı. Yönetim Kurulu Seçimlerinin ardından Meclis’te yapılan seçimlerde Meclis başkanlığına Uğur SOYKEN, Meclis Başkan Yardımcılığına Süleyman KÖYLÜ seçildi. Önümüzdeki süreçte daha hızlı ve projelere dayalı yönetim şekli ile devam edeceğini anlatan DİNÇ, önceki gibi dinamik bir ekip ile olmanın mutluluğunu da dile getirdi. Yapılan Meclis toplantısı ile İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Komisyonlarında yer alacak kişilerde belirlendi.

Tüm Sliderlar