Muğla Vergi Dairesi Başkan Yardımcısı Sayın Davut KARAGÖZ sektörümüzün ve üyelerimizin sorularını cevapladı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Şubat 2024 Olağan Meclis Toplantımız İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Meclis Başkanımız Sayın Uğur SOYKEN Başkanlığında İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Seminer Salonumuzda Muğla Vergi Dairesi Başkanı Sayın Mustafa İNCEÇAYIR, Başkan yardımcısı Sayın Davut KARAGÖZ ve ekipleri, Bodrum Vergi Dairesi Müdürü Ayten ÇAKMAK, Bodrum Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Sayın Mehmet AKDOĞAN, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Erdem AĞAN ve sektörümüzün temsilcileri, üyelerimizin katılımı ile gerçekleşti.

Toplantıda İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Orhan DİNÇ Şubat 2024 faaliyetlerimizi aktardı.

Yat İmalatının KDV İstisna Belgesinin ve Ticari Yatların Satışı ile ilgili KDV İstisna Belgesinin sorunları, KDV oranının turizm konaklama sektörü (% 10) ile aynı olması, Kaçak charter ile mücadelemizde Muğla Vergi Daire Başkanlığımız ve sektörümüz ile ortak toplantı gerçekleştirdik.

Tüm Sliderlar