TORBA’DA DENİZ DİBİ TEMİZLİĞİ YAPILDI

TORBA’DA DENİZ DİBİ TEMİZLİĞİ YAPILDI…

Muğla Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Muğla Kültür Balıkçıları Derneği İşbirliği ile İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube’mizin de yer aldığı organizasyon  Bodrum’un Torba Koyu’nda gerçekleştirildi. Deniz dibine dalan 16 dalgıç 1 saat boyunca deniz dibinden çöp çıkardı. Su ürünleri yetiştiriciliğinin başkenti olan Muğla’da bu deniz dibi temizliklerinin belli sürelerde her bölgede tekrarlanacağının belirtildiği organizasyonda balık üretimi yapan firmaların bölgedeki koyların temizliğinden sorumlu olacakları belirtildi.

Organizasyona T.C. Muğla Tarım ve Orman Müdürü Sayın Barış SAYLAK ve ekibi, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanımız aynı zamanda Deniz Temiz Derneği & TURMEPA Bodrum Başkanımız Sayın Orhan DİNÇ, yerel ve ulusal basın, Torba Balıkçı Barınağı Üyelerimiz katılım sağladı.

Tüm Sliderlar