Türkiye-Almanya Gümrük İdaresi Başkanları Toplantısı Hk.

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Odamıza gönderilen 24.07.2024 tarihli ekte sunulan yazıda;

Ülkemiz ile Almanya Gümrük İdaresi Başkanları Toplantısı'nın 2024 yılının son çeyreğinde gerçekleştirilmesinin planlandığı bildirilmektedir.

Yazıda devamla, bu itibarla, anılan toplantıda gündeme getirilmesinde fayda görülen hususlarla ilgili İngilizce ve Türkçe bilgi notları ile iki ülke arasında gümrük alanındaki ilişkilerin ve işbirliğinin geliştirilmesine yönelik olası görüş ve önerilerin, 28 Temmuz 2024 tarihine kadar TOBB’a (elif.demir@tobb.org.tr) iletilmesi talep edilmektedir.

Bilgilerinize arz/rica ederim.

Saygılarımla,